Годишни награди EMILY 2024

Полезно

/
/ Опознайте съдиите - Мария Колева

Опознайте съдиите - Мария Колева

17.05.2021

Опознайте съдиите - Мария Колева

Нашата поредица от интервюта със съдиите в Годишни награди EMILY 2021 продължава! Дойде ред на Мария Колева, която е част от жури в категория Терапевтичен педикюр, да ни разкрие повече за себе си.

Какво определи Вашия избор за професия?

Аз съм отдадена на професията си. Винаги съм обичала да помагам и затова избрах да специализирам висша хуманна ортониксия, в частност детска ортониксия, защото изпитвам удовлетвореност от това да помагам на хората. Работя с малки и големи, като съм приемала и мънички деца на по-малко от годинка, и е прекрасно да виждаш как хората вървят уверено и без болка.

Споделете с нас кое Ви мотивира.

Смятам, че съм изпратена с мисията да помагам. В миналото съм съдействала в инциденти и катастрофи и разбрах, че аз изпитвам неописуемо чувство на удовлетвореност, когато мога да бъда полезна на хората. Обичам да помагам.

А какво обичате да правите извън работното място? Имате ли хоби?

В свободното си време се разхождам сред природата със семейството и се наслаждаваме на споделеното време заедно.

Какво ще пожелаете на участниците в личен план?

Пожелавам им да бъдат здрави и да следват мечтите си. Не е лесно и пътят е труден, но накрая си струва, когато видиш резултатите от собствените си усилия и на какво си способен. Знанията и непрекъснатото учение са ключът към успеха.

Кое ще бъде най-важно за Вас, когато оценявате работите в категория Терапевтичен педикюр?

Крайният резултат ще бъде най-важен за мен. Голямо значение има резултатът след терапия и за мен е важно да има един цялостнен процес на третиране, който да е прилаган системно.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.