Годишни награди EMILY 2024

Полезно

/
/ Анна-Мария Цончева: Повярвайте в уменията си!

Анна-Мария Цончева: Повярвайте в уменията си!

09.02.2023

Анна-Мария Цончева: Повярвайте в уменията си!

– Здравей, Анна-Мария! Представи се с няколко думи.

– Здравейте! Благодаря за поканата! Казвам се Анна-Мария Цончева и съм родом от гр. Ловеч. През 2018 дойдох да уча в гр.София моето висше образование и се установих тук. В момента съм по майчинство и се радвам на детски смях вкъщи, но нямам търпение да се завърна в салона.

– От колко време се занимаваш професионално с маникюр/педикюр?

– Професионално се занимавам от юли 2018, а преди това любителски от вкъщи още няколко годинки.

– Ти си победител в категория Маникюр през 2022. Очакваше ли ти да си победител? Каква е емоцията, когато си сред номинираните и когато те извикат на сцената като Победителят на категорията?

– Не, въобще не очаквах да съм сред победителите, а какво да говорим за 1-вото място. След промените в регламента ми беше трудно да променя начина на снимане и т.н, но ето, че успях. Чувството да се качиш на сцената като победител е неописуемо. Сърцето ми се разхлопа като чух името си ха-ха Благодаря за възможността да участвам в конкурса сред най-добрите маникюристи в България.

– Това не ти е първото отличие в ЕМИЛИ - през 2021 година беше на 2 място в Маникюр и 3 място - в Дизайн. Тогава беше много развълнувана. Това ли те мотивира за победа?

– Да! Определено това беше моята мотивация да се запиша отново и да заема първото място! Тръгвайки си от награждаването се казах “ Догодина повече” и така и стана

– Много момичета се колебаят дали да участват в конкурса. Разкажи твоето впечатление - боли ли, страшно ли е.. има ли от какво да се притесняват?

– Момичета, не се притеснявайте и се впуснете в приключението! Заслужава си всяка тръпка и емоция, която ще изпитате! Няма нищо страшно да предизвикате себе си и да повярвате в уменията си! Успех и само напред и нагоре!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.