Годишни награди EMILY 2023

За конкурса

/ За конкурса

Целта на конкурса e да предостави на професионалистите маникюристи и педикюристи, които ще участват в конкурса, онлайн платформа, в която всеки от тях да създаде доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната му дейност и привличане на нови клиенти. В тази платформа всеки участник ще може да покаже своята най-добра работа - маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика. През 2023 година класацията за категории „Маникюр“, „Дизайн и ноктопластика“ и „Педикюр“ се определя, както следва:

  • за ПЪРВО МЯСТО – само от оценките на членовете на журито в съответната категория;
  • за ВТОРО МЯСТО – само от оценките на членовете на журито в съответната категория;
  • за НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА – само от събрания потребителски вот.

В категории „Терапевтичен педикюр“ и „АРТ кадър“ класирането за ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО МЯСТО се определя само и единствено от оценките на членовете на журито в съответната категория.

В категория"Салон на годината" се определя НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА – само от събрания потребителски вот. В хода на конкурса събраният вот от потребители на социалната мрежа Facebook е видим единствено за самия участник и няма да бъде видим за широката аудитория. Чрез организиране на регулярни игри с награди, Организаторът поддържа интереса и активността на потребителите на социалната мрежа Facebook при гласуването им за един или повече от един професионалисти. Подробно описание има в Регламент за гласуване в конкурса „Годишни награди EMILY 2023“.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-добро от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.