Годишни награди EMILY 2024

За конкурса

/ За конкурса

Целта на конкурса e да предостави на професионалистите маникюристи и педикюристи, които ще участват в конкурса, онлайн платформа, в която всеки от тях да създаде доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната му дейност и привличане на нови клиенти. В тази платформа всеки участник ще може да покаже своята най-добра работа - маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика. През 2024 година класацията за категории „Маникюр“, „Дизайн и ноктопластика“ и „Педикюр“ се определя, както следва:

  • за ПЪРВО МЯСТО – само от оценките на членовете на журито в съответната категория;
  • за ВТОРО МЯСТО – само от оценките на членовете на журито в съответната категория;
  • за НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА – само от събрания потребителски вот.

В категории „Терапевтичен педикюр“ и АРТ кадър“ класирането за ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО МЯСТО се определя само и единствено от оценките на членовете на журито в съответната категория.

В категория Салон се определя НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА – само от събрания потребителски вот. В хода на конкурса събраният вот от потребители на социалната мрежа Facebook е видим единствено за самия участник и няма да бъде видим за широката аудитория. Чрез организиране на регулярни игри с награди, Организаторът поддържа интереса и активността на потребителите на социалната мрежа Facebook при гласуването им за един или повече от един професионалисти. Подробно описание има в Регламент за гласуване в конкурса „Годишни награди EMILY 2024“.

През 2024 г. отваряме път и на бъдещите професионалисти в сферата на маникюра и педикюра, а именно учениците, обучаващи се в училища с паралелки за маникюр и педикюр. Целта ни е да мотивираме младите таланти да покажат своята работа по училищни проекти, да усетят емоцията от участието в професионален конкурс, да натрупат желание и хъс за бъдеща професионална реализация! Вярваме, че за тях това ще бъде първата стъпка към света на големите професионалисти.

Учениците ще могат да участват в три категории – Маникюр, Дизайн и Арт кадър. Техните работи също ще бъдат оценявани от компетентно жури и ще бъдат отличени трима победители във всяка категория.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.