Годишни награди EMILY 2024

Полезно

/
/ Опознайте съдиите - Даниела Колева

Опознайте съдиите - Даниела Колева

19.05.2021

Опознайте съдиите - Даниела Колева

Продължаваме нашата серия от интервюта със съдиите в Годишни награди EMILY 2021. Този път ще Ви представим Даниела Колева, която е част от новото жури в конкурса за категории Маникюр, Педикюр и Дизайн маникюр.

Коя е Даниела Колева?

Казвам се Даниела Колева. Родена съм през 1973 г. в гр. Варна, където живея и до днес. От 12 години работя в сферата на маникюра, педикюра и ноктопластиката и съм оторизиран обучител на Стар Нейлз - България за гр. Варна и Варненска област. Водя базови и надграждащи обучения от 6 години. През 2015 г. желанието да предам своят опит като професионалист ме накара да кандидатствам за обучител към Стар Нейлз - България, защото считам че ключът към успеха и развитието са добрата основа, качествените материали и предаденият със сърце професионален опит. 

Как избрахте да се занимавате именно с тази професия?

Като творец с интереси в областта на психологията, намерих в тази професия възможност да изразя себе си и да се срещна с много интересни хора, които да направя още по-щастливи при всяка наша среща!

Каква е рецептата за Вашия успех?

Любовта към професията, желанието за усъвършенстване, динамиката в развитието на стиловете, техниките и материалите налагат необходимостта от непрекъснато обучение на професионалиста. Затова въпреки дългогодишния си опит, продължавам да посещавам множество обучения и семинари, тъй като държа на своето лично и професионално развитие и считам, че да се усъвършенстваш постоянно, е единственият начин да успееш в професията, както и винаги да даваш най-доброто от себе си!

Какви качества ще търсите в конкурсните работи на участниците в Годишни награди EMILY 2021?

За мен би било важно да виждам как младите маникюристи дават всичко от себе си за да постигат поставените си цели! Да са упорити, постоянни, старателени и с желание за развитие - това е ключът към успеха според мен!

Какво Ви вдъхновява в работата Ви като професионалист в сферата на маникюра и педикюра?

Да доставиш радост на клиентите си, да рисуваш красота не само върху ноктите, но и в душите им – това е най-голямото професионално удовлетворение! Маникюрът е едновременно изкуство, което професионалистът създава върху ноктите, но е и израз на личния стил на клиента. Множеството благодарни и доволни клиенти ме стимулират да продължавам да искам да се развивам и въпреки дългогодишния си опит, продължавам да подобрявам техниката си на работа и да се усъвършенствам, за да мога да бъда максимално полезна!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.