Годишни награди EMILY 2024

Полезно

/
/ Опознайте съдиите - Албена Тютюнчева

Опознайте съдиите - Албена Тютюнчева

12.05.2021

Опознайте съдиите - Албена Тютюнчева

Вече представихме един от съдиите за категория Терапевтичен педикюр в конкурса. Сега ще се запознаете с още един изключителен професионалист - Албена Тютюнчева, а в предстоящите дни очаквайте интервютата на Мария Колева от жури в категория Терапевтичен педикюр и двамата ни съдии в категории Маникюр, Педикюр и Дизайн маникюр - Даниела Колева и Лина Валериева.

Вижте какво ни разказа Албена за себе си в кратко интервю по повод на конкурса.

Коя е Албена Тютюнчева?

Зад професионалиста Албена Тютюнчева стои един човек, който следва своите цели в професионален план, следи и учи новостите в бранша. Креативна, много щастлива и удоволетворена от това, което работи.

Как може да Ви впечатли участник в конкурса?

Би ме впечатлило най-много крайният резултат от добра, компетентна работа. Както и услилията на професионалиста да нахъса клиента да достигнат заедно крайния резултат с проблемни нокти или ходило. Това от собствен опит знам колко усилия коства на клиентите да са постоянни, както в лечението, така и в подръжката, защото един такъв етап е дълъг период от време за възстановяване и пълно излекуване.

Какъв професионален съвет можете да дадете на всеки практикуващ Терапевтичен педикюр за участието в конкурса?

Всеки професионалист трябва да приложи всички знания в работата си над дадения проблем и поетапно на всяка поддръжка да снима, за да се виждат и сравняват резултатите от процедурите за участие в конкурса. Резултатите от свършената работа преди и след обработка и лечение са основното, върху което ще се насоча при оценяването.

В какво намирате вдъхновение в работата си?

Естетиката, красотата в работата. Усмивката на доволни и щастливи клиенти. Гледам така да записвам клиентите си,че те да са с различни услуги -  маникюр, педикюр, редувам услугите, за да не ми е скучно. Разнообразявам така работата си и съответно се грижа и за своето тяло, като сменям позите на работа.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.