Годишни награди EMILY 2021

Кауза

/ Кауза

Както при предишното издание на Годишни награди EMILY през 2019, така и тази година избираме да предоставим за благотворителни цели събраните средства по повод на конкурса. 

Цялата сума от такси за участие в Годишни награди EMILY 2021 ще бъде дарена на Български фонд за жените в подкрепа на програмата им Шанс за невидимите супер-майки. Инициативата е насочена към устойчива подкрепа на бъдещето на жените, отглеждащи самостоятелно своите деца, и това на децата им.

Средствата се инвестират в професионалното развитие на самотни майки, като им се осигуряват стипендии за курс за придобиване или повишаване на професионалната квалификация.

Повече за програма Шанс за невидимите супер-майки може да научите от сайта на Български фонд за жените:

Шанс за невидимите супер-майки

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-добро от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.