Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Победителите стават ясни на 1-ви октомври

Победителите стават ясни на 1-ви октомври

15.07.2022

Победителите стават ясни на 1-ви октомври

Любопитни ли сте да научите кои са победителите във всяка една от категориите?

На официална церемония на 1-ви октомври в хотел SPS в град Пловдив, ще обявим имента на победителите във всички категории и  ще връчим наградите на спечелилите.

Паралелно с обявяването на победителите, за втора поредна година, наред с церемонията подготвяме и Авангардно Нейл Арт шоу, организирано от Мирослава Велева- Радкова.

Отбележете си датата и следете сайта за възможност за закупуване на куверти за събитието, за да се забавляваме заедно. Обещаваме истински празник на маникюриста- педикюриста.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.