Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ ТОП 3 във всяка категория

ТОП 3 във всяка категория

17.09.2021

Точно в 21:00 на 17 септември 2021 в страницата на всяка категория ще е достъпна специална нова страница Победители, в която всеки ще може да вид финалистите, които са на челните три места . Освен това ще можете да видите оценките, които те са получили от журито, както и броя гласове, които са събрали от публиката.

За конкурс „Годишни награди EMILY 2021“ стоят много труд и усилия. В началото на годината взехме решение да разработим напълно нова платформа, която да осигури по-голямо удобство на участниците и на журито, която да предостави механизми за по-голяма прозрачност. Затова и във всяка категория публично ще бъдат видими общата оценка от журито и събраният брой гласове от публиката за всеки от финалистите, заели първите три места в нея.

Всички останали участници ще могат да видят лично своята обща оценка от журито за всяка категория, в която участват, след като влязат в профила си. В категория „Терапевтичен педикюр“ участниците могат да видят общата оценка на журито за всеки свои  проект, който са качили в платформата.

Благодарности на всички участници, които спазиха регламента на конкурса, за всеотдайността и отговорността, която показаха по време на всички етапи. Обръщаме се призив към всички, които не са в челните три места – приемете този опит, като стимул да влагате още повече усилия в работата си и да обръщате още повече внимание на детайлите. Ще се радваме в следващото издание на конкурса да покажете още по-високо ниво на професионално развитие.

 

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.