Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Гласуване за победители в конкурса

Гласуване за победители в конкурса

15.08.2022

Гласуване за победители в конкурса

В третия етап от конкурса публиката активно подкрепя своите любимци , а журито е в готовност да определи най-добре представилите се участници във всяка категория. Тази година, победителите в категории "Терапевтичен педикюр" и "Арт кадър" ще бъдат определени само от жури.  Платформата е отворена за гласуване от публиката до края на август, която ще определи своите любимци в категории "Маникюр", "Дизайн и ноктопластика", "Педикюр" и "Салон". Томболи с награди има през целия месец август, които ще бъдат раздадени на гласуващите за своите фаворити. 

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.