Годишни награди EMILY 2023

Новини

/
/ Последни дни за качване на снимки

Последни дни за качване на снимки

27.07.2022

Остават броени дни до края на срока за качване на снимки в платформата на конкурса. Срока изтича в 0:00ч на 31 юли, а на 1 август започва последния трети етап от състезанието. В него, жури и публика ще изберат своите фаворити в шестте категории, а имената на победителите ще бъдат оповестени на официалната церемония по награждаване на 1 октомври в Пловдив. По традиция, за трета поредна година, организатора на конкурса Стар Нейлз България ще дари изцяло сумата от заплатените такси за участие в конкурса на благотворителната организация "Капачки за бъдеще".

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-добро от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.