Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Гледайте церемонията на живо

Гледайте церемонията на живо

17.09.2021

Имахме огромното желание тази година на Церемония по връчването на „Годишни награди EMILY 2021“ да осигурим места за всички желаещи, затова и наехме максимално голямо пространство на открито. Наложените последно мерки за безопасност ограничиха капацитета, с който разполагаме и ние се съобразяваме с това.

Въпреки всичко искаме да споделим с всички Вас вълнението и празничното настроение на предстоящата церемония. Тя ще бъде излъчвана на живо днес (17 септември) от 19:00 часа в страницата на Стар Нейлз - България“ във facebook, както и във facebook страницата на „Годишни награди EMILY“.

За да гледате излъчването, е необходимо да харесвате една от двете страници, както и да влезете на нейната стена в 19:00 часа. Ще получите известие от facebook, че съответната страница започва излъчване на живо. Ще се радваме да споделите с нас тази емоция виртуално, както и да подкрепяте финалистите с поздравителни коментари.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.