Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Билетите за вход за Церемония по връчване на награди EMILY 2021 са в продажба

Билетите за вход за Церемония по връчване на награди EMILY 2021 са в продажба

03.08.2021

Датата на събитието е 17 септември 2021 и вече можете да закупите своя билет за вход. Мястото е Very Berry Wedding Tent в покрайнините на Пловдив. Бляскавата церемония, част от Авънгардън EMILY парти 2021, ще започне в 19:00 часа.  

Своя билет можете да закупите онлайн от ТУК или от фирмените магазини на „Стар Нейлз - България“ в София и Пловдив. Билетите ще бъдат в продажба до изчерпване на свободните места, а те са ограничени! Затова не отлагайте покупката за последния момент. Може да закупите повече от един билет, ако искате да дойдете с приятелка, приятели, с член на семейството или с колегите си. Изборът е Ваш!

Оставете работната престилка в салона за красота, сложете си онази рокля, с която сте УАУ! и се потопете в атмосферата на предстоящото Авънгардън EMILY парти 2021.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.