Годишни награди EMILY 2024

Ученици

/
/ ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

В категория „Дизайн и ноктопластика“ се качват снимки на минимум 3 (три) модела със салонна дължина на ноктите (естествени и/или изградени) с дизайн.

Организаторът ИМА право да НЕ ОДОБРИ проект/снимки, неотговарящи на изискванията.

За всеки отделен модел трябва да бъдат качени в платформата по 2 (две) или максимум 3 (три) снимки, както следва:

  • Снимка 1 - близък кадър на ноктите отгоре, на който да присъства идентификационният код, предоставен от организатора;
  • Снимка 2 - страничен изглед на ноктите на модела. Необходимо е на снимката да се виждат добре и палците на модела. При този изглед не се изисиква присъствие на идентификационен код;
  • Снимка 3 - допуска се трета снимка, за да се покаже по-детайлно представяне на декорацията, ако е необходимо. При този изглед не се изисква присъствие на идентификационен код.

Всеки участник може да участва с най-много 30 (тридесет) модела в категорията, като за всеки модел спази изискването за брой снимки и позиция на ръцете.

При достигане на максимума от 30 (тридесет) модела/проекта в категория участникът може да заменя модели/проекти - да изтрива вече качени и на тяхно място да качва нови. Участникът няма право да качва повече от 30 (тридесет) модела/проекта. При неспазването на изискванията за снимките администраторът има право да не одобри снимката за качване.

ДОПУСКАТ СЕ всички салонни форми на ноктите, рисунки, брокати, преливания, декоративни камъчета, пайети, мъниста, работа с аерограф, стикери, шаблони, комбинация от декоративни техники и материали и други декоративни елементи.

В категорията се присъждат:

  • ПЪРВО и ВТОРО място - само от оценките на жури;
  • НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА - от събран най-висок потребителски вот
ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

 

5 участници

Никол Иванова - ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Никол Иванова

Полина Иванова - ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Полина Иванова

Иванина Иванова - ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Иванина Иванова

Дияна Иванова - ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Дияна Иванова

Анастасия Андонова - ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Анастасия Андонова


ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.