Годишни награди EMILY 2024

Практикуващи

/
/ АРТ КАДЪР

АРТ КАДЪР

В категория „Арт кадър“ се участва авторски артистични кадри и/или постери. Всеки участник може да участва с минимум 1 (един) и максимум 30 (тридесет) авторски и артистични кадри и/или постери. При достигане на максимума от 30 (тридесет) модела/проекта в категория участникът може да заменя модели/проекти – да изтрива вече качени и на тяхно място да качва нови. Участникът няма право да качва повече от 30 (тридесет) модела/проекта. В категория „Арт кадър“ снимки, показващи модела от различни ъгли, се считат за отделни проекти.

Организаторът ИМА право да НЕ ОДОБРИ проект/снимки, неотговарящи на изискванията.

НЕ СЕ ДОПУСКА участие с кадър/снимка, спечелили предишни издания на конкурса „Годишни награди EMILY“, както и с кадри с обидно и/или нецензурно съдържание.

В категорията се присъждат:

ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО място - само от оценките на жури.

 

4 участници

Мари Папазян - АРТ КАДЪР

Мари Папазян

Габриела Кузманова - АРТ КАДЪР

Габриела Кузманова

Лидия Стоименова - АРТ КАДЪР

Лидия Стоименова

Кристина Русева - АРТ КАДЪР

Кристина Русева

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.