Годишни награди EMILY 2024

Практикуващи

/
/ ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Организаторът ИМА право да НЕ ОДОБРИ проект/снимки, неотговарящи на изискванията.

За категория „Терапевтичен педикюр“ се подготвя колаж от снимки ПРЕДИ и СЛЕД,или снимка ПРЕДИ и снимка СЛЕД третиране на проблемни нокти и/или кожа, които изискват специфични познания и техники на работа. Всеки участник може да участва с минимум 1 (един) свой модел, представящ работата му в 1 (един) колаж ПРЕДИ и СЛЕД или 2 (две) снимки- снимка ПРЕДИ и снимка СЛЕД обработка.
Всеки участник може да участва с най-много 30 модела в категорията, като за всеки модел спази изискването за брой снимки. При достигане на максимума от 30 (тридесет) модела/проекта в категория участникът може да заменя модели/проекти – да изтрива вече качени и на тяхно място да качва нови. Участникът няма право да качва повече от 30 (тридесет) модела/проекта.

ВАЖНО! На снимката СЛЕД трябва да присъства уникалния идентификационен код, с добра видимост. Задължително трябва да е снимано и ходилото преди и след процедурата.

В категорията се присъждат:

ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО място - само от оценките на жури;

 

7 участници

Ива Ковачева - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Ива Ковачева

Даниела Нинова - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Даниела Нинова

Зорка Маринова - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Зорка Маринова

Анна Арутюнян - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Анна Арутюнян

Мая Облакова - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Мая Облакова

Десислава Маркова - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Десислава Маркова

Иванка Димова - ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Иванка Димова

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.