Годишни награди EMILY 2024

Полезно

/
/ Опознайте съдиите - Румяна Работова

Опознайте съдиите - Румяна Работова

11.05.2021

Опознайте съдиите - Румяна Работова

Предполагаме, че за всеки участник е изключително интересно да опознае съдиите, които ще оценяват работата му в тазгодишното издание на Годишни награди EMILY. През 2021 в конкурса има две отделни групи съдии, които ще изиграят ключова роля за финалното класиране във всяка категория. Именно това ни подтикна да направим серия от кратки интервюта с всеки съдия, за да научите повече за личностите, които ще изберат следващите звезди на Нейл индустрията в България.

Представете се и ни разкажете за себе си. Какво стои зад професионалиста Румяна Работова?

Аз съм човек, който е отдаден на работата си и изпитва необходимост да бъде полезен на хората с проблемни крачета!

Кое би Ви впечатлило най-много в работата на участник в конкурса накратко?

Добрия краен резултат! Това да видиш “преди“ и как се е постарал терапевта “след" да допринесе за едно вътрешно удовлетворение.

Посъветвайте участниците на какво да обръщат внимание, когато подготвят модел за участие в конкурса.

Да работят със Сърцето си, така ще покажат най-добри резултати!

Какво Ви вдъхновява в работата Ви като професионалист Маникюрист – Педикюрист? Споделете с нас как протича един Ваш работен ден обичайно.

Събуждам се с мисълта „Действията винаги показват и доказват, защото думите не значат нищо. Затова, действай! Помогни на още някой да стъпва по-леко.“

Кои са Вашите три мотивиращи думи, които честно си повтаряте?

"Вложете сърцето, ума, интелекта и душата си дори в най-дребните си постъпки. Това е тайната на успеха."

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.