Годишни награди EMILY 2021

Новини

/
/ Ставаш дарител с участието си в конкурса!

Ставаш дарител с участието си в конкурса!

31.05.2021

Защо да участвам в конкурс Годишни награди EMILY 2021?

Сред причините се открояват:

  • шанса да спечелиш голямата награда във всяка категория, като показваш не само на своите клиенти чудесната работа, която вършиш ежедневно;
  • възможността да участваш в категориите, в които си най-силен;
  • работата ти да бъде оценена от доказани професионалисти и от публиката по нов алгоритъм, който откроява най-добрите сред най-добрите участници.

Но една от най-важните причини е, че ставаш дарител с участието в конкурса!

100% от стойността на всяка една платена такса за участие представлява дарение към Български фонд за жените в подкрепа на програмата им Шанс за невидимите супер-майки. Като Организатор, Стар Нейлз – България ще преведе след края на периода за регистрация цялата събрана сума от такси за участие, за да се подпомогне изпълнението на целите на проекта.

Избрахме именно тази програма, тъй като тя е насочена не към еднократна помощ, а към устойчива подкрепа за бъдещето на самотните майки и техните деца. Български фонд за жените инвестира в професионалното развитие на жени, които отглеждат децата си сами, като им осигурява стипендии за курс за придобиване или повишаване на професионалната квалификация. Всички участнички в програмата са самотни родители в риск от бедност и преживели насилие, които знаят в каква посока искат да се развиват, имат мотивация да учат и да надграждат уменията си – те се подбират внимателно от партньорите на Фонда от кризисни центрове в страната.

Със заплащане на таксата за участие в конкурса, всеки участник в Годишни награди EMILY 2021 подкрепя тази благородна кауза и помага на жени, които отглеждат децата си сами и имат желание да се занимават с професия, която да им носи стабилни доходи за сигурно бъдеще и възможност да отгледат децата си в нормални условия.

Стани част от дарителите на Български фонд за жените и програмата Шанс за невидимите супер-майки, като се регистрираш за участие в конкурс Годишни награди EMILY 2021!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-добро от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.