Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Предстои нещо грандиозно - Аванградно NAIL шоу

Предстои нещо грандиозно - Аванградно NAIL шоу

11.06.2021

Предстои нещо грандиозно - Аванградно NAIL шоу

Регистрациите продължават, а участниците добавят нови кадри всеки ден. Същевременно тече подготовката на Церемонията по връчване на награди EMILY 2021, която ще се проведе на 17 септември 2021 г. в Пловдив, и вече издадохме една от изненадите - Авангардно Nail шоу с организатор Мирослава Велева - Радкова.

Вечерта започва с Церемонията по връчване на наградите в конкурса Годишни награди EMILY 2021 и обявавенето на финалното класиране във всяка категория. След това празникът продължава с Авангардно Nail шоу. Талантливи колеги от цялата страна ще създадат цялостни Nail Art визии, родени от собственото им въображение и плод на безкраен труд от цял екип професионалисти в сферата на красотата, на които заедно ще се насладим в продължение на един час. Шоуто ще представи дванайсет модела, които ще дефилират под звуците на специални музикални и светлинни ефекти и ще Ви пренесат на едно неповторимо професионално измерение, създадено специално за всички гости на вечерта!

Можете да станете част от грандиозното събитие по връчването на Годишни награди EMILY 2021 и уникалната изненада за всички присъстващи - Авангардно Nail шоу със закупуване на куверт за Церемонията по връчване на награди EMILY 2021. Очаквайте скоро повече информация за събитието в сайта на конкурса и във Facebook.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.