Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Петото издание на конкурса Годишни награди EMILY стартира

Петото издание на конкурса Годишни награди EMILY стартира

26.01.2024

Петото издание на конкурса Годишни награди EMILY стартира

На 1 февруари 2024 г. стартира петото издание на конкурса Годишни награди EMILY. И тази година професионалистите ще могат да се включат в шест категории – Маникюр, Дизайн и ноктопластика, Педикюр, Терапевтичен педикюр, Арт кадър и Салон.

Целта на конкурса е да предостави на професионалистите маникюристи и педикюристи, онлайн платформа, в която всеки от тях да създаде доброволно свой профил и галерия от снимки за популяризиране на професионалната му дейност и привличане на нови клиенти. Участниците ще бъдат оценени от високо квалифицирано жури, а победителите ще бъдат наградени.

През 2024 г. отваряме път и на бъдещите професионалисти в сферата на маникюра и педикюра, а именно учениците, обучаващи се в училища с паралелки за маникюр и педикюр. Целта ни е да мотивираме младите таланти да покажат своята работа по училищни проекти, да усетят емоцията от участието в професионален конкурс, да натрупат желание и хъс за бъдеща професионална реализация! Вярваме, че за тях това ще бъде първата стъпка към света на големите професионалисти.

Учениците ще могат да участват в три категории – Маникюр, Дизайн и Арт кадър. Техните работи също ще бъдат оценявани от компетентно жури и ще бъдат отличени трима победители във всяка категория.

Не пропускайте да се включите в надпреварата и през 2024 г.! Ето и кои са етапите в Годишни награди EMILY 2024:

  • Регистрация за участие от 1 февруари 2024 г. до 31 май 2024 год.
  • Качване на снимки от 1 април 2024 г. до 31 юли 2024 г.
  • Участниците в раздел Ученици имат право да започнат да качват своите проекти в платформата от 1 февруари 2024 г. до 31 юли 2024 г.
  • Гласуване на публиката от 1 август 2024 г. до 31 август 2024 г.
  • Гласуване на жури от 1 август 2024 г. до 25 август 2024 г.
  • Церемония по награждаване на победителите – ще споделим информация скоро.

Кои ще бъдат тазгодишните членове на журито ще ви разкажем допълнително.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.