Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Зорка Маринова

Интервю с участник Зорка Маринова

24.06.2024

- Здравейте, Зори! Вие сте една от участничките в категория Педикюр на конкурса Годишни награди ЕМILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за трети  път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие отново?

- Здравейте. За мен конкурсът е чудесна възможност да раздвижим ежедневната си практика с предизвикателства да сътворим красиви снимки, защото освен чудесна реклама, това е и една различна емоция за клиентите ни и те се вълнуват заедно с нас. Също и възможността да бъда част от това грандиозно събитие за маникюристи и педикюристи в България.

- Защо избрахте да участвате в категория Педикюр, освен че участвате и в още няколко категории? Какво усещане носи работата Ви за Вас?

- Педикюрът винаги е бил моята слабост, естетичен или терапевтичен. Работата с ходилата на клиентите ми носи огромно удоволствие, защото се чувствам изключително полезна за тях.

- Може ли да споделите какви емоции са Ви донесли предишните участия в Годишни награди ЕМІY? Какви трайни следи са оставили конкурсът и церемонията у Вас?

- Конкурсът, освен за мен, за целия ми екип в салона, дори и за семейството ми, се превърна във вълнуващо и очаквано годишно събитие, защото, и наравно с участието ми, ние се подготвяме и с визия за авангардното шоу, а това, освен че ни сплотява всички, ни води към един вълшебен филм, в който всички участваме и финалът с визиите винаги е впечатляващ.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете няколко думи за Вас.

- За себе си мога да кажа, че съм изключително търпелива и организирана, старая се да бъда оптимист и да виждам предизвикателства и възможности, дори и в проблемите.

Като професионалист съм горда със себе си и с бизнеса, който изградих и управлявам с лекота. Имам прекрасен екип от истински професионалисти маникюристи и инструктори, за които съм благодарна всеки ден.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

- И аз благодаря за всички възможности, които предоставяте за нас. За мен беше удоволствие!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.