Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Виктория Валявичарска-Борисова

Интервю с участник Виктория Валявичарска-Борисова

18.06.2024

- Здравейте, Виктория! Вие сте една от участничките в категория Дизайн и ноктопластика
на конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви
приветстваме за първи път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие?

- Здравейте! Желание за предизвикателство:

Да търся нови начини да се предизвикам и да излезна от зоната си на комфорт.

Конкурсът ми предоставя възможност да тествам и развивам уменията си в нова и вълнуваща среда.

Виждам в конкурса шанс за развитие на кариерата или придобиване на признание в определена област.

- Защо избрахте да участвате в категория Дизайн и ноктопластика? Какво усещане носи работата Ви за Вас?

Креативност: Обичам да изразявам артистичното си виждане чрез дизайна на нокти. Персонализация: Възможността да създавам уникални и индивидуални дизайни за всеки клиент ме вдъхновява. Техническо предизвикателство: Прецизността и сложността на ноктопластиката ме привличат. Модни тенденции: Следенето и прилагането на актуалните тенденции в ноктопластиката е вълнуващо. Трансформация: Удоволствието от преобразяването на ноктите и виждането на щастието на клиентите.

Удовлетворение: Радостта от създаването на красота и щастието на клиентите ми е огромна. Гордост: Гордея се с творчеството и уменията си в дизайна на нокти. Концентрация: Работата ми носи спокойствие и изисква фокус, което намирам за релаксиращо. Връзка с хората: Наслаждавам се на връзката и комуникацията с клиентите, което прави работата ми значима. Непрекъснато учене: Постоянното усъвършенстване и придобиване на нови умения е стимулиращо и обогатяващо.

- Какви са очакванията Ви от участието Ви в Годишни награди EMILY 2024? Как си представяте протичането на конкурса?

- Признание и оценка: Надявам се на положителна оценка и признание за моите творби от журито и общността. Развитие и учене: Очаквам да науча нови техники и да получа ценна обратна връзка, която ще ми помогне да се усъвършенствам. Кариерно израстване: Вярвам, че конкурсът може да ми отвори нови възможности и да подпомогне развитието на кариерата ми. Забавление и творчество: Очаквам да се насладя на творческия процес и да се забавлявам, докато представям своите идеи.

Как си представям протичането на конкурса: Подготовка и представяне: Създаване и представяне на най-добрите ми дизайни пред журито. Оценяване и обратна връзка: Очаквам процес на оценяване с детайлна обратна връзка от експерти. Мрежуване и обмяна на опит: Възможности за срещи и взаимодействие с други участници и професионалисти. Церемония по награждаването: Участие в церемонията по награждаването, където ще бъдат обявени победителите.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

Като човек и професионалист, се стремя да комбинирам креативността и страстта си с прецизността и отдадеността към работата си. Винаги търся начини да радвам и вдъхновявам хората около мен чрез моите дизайни и подход към живота.

В работата си съм много внимателна към детайлите и се стремя към перфектно изпълнение. Вярвам, че малките детайли правят голямата разлика. Винаги подхождам с отговорност към задачите си и се старая да съм добре организиран. Държа на точността и спазването на срокове. Обичам да работя в екип и да споделям идеи с колегите си.

Вярвам, че сътрудничеството и обменът на опит водят до по-добри резултати.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на
въпросите ни!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.