Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Вера Цанкова

Интервю с участник Вера Цанкова

24.06.2024

- Здравейте, Вера! Вие сте една от участничките в категория Маникюр на конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за втори път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие отново?

-  Здравейте! Благодаря ви за вниманието към моето творчество. Това е единственият конкурс, за който отделям време. Участвам, защото е мероприятие с кауза, защото зад него стои многогодишна Българска компания, достойна за пример и която много уважавам. Регистрацията е лесна, платформата също, а обратната връзка и съвети са ценни. Харесва ми подкрепата и правилните насоки от прекрасния ви екип,за да представя максимално добре работата си в снимковия материал. Клиентите ми също са въодушевени и с радост съдействат. За мен е удоволствие да съм част от това състезание, в което честно и безпристрастно се оценява творчеството на всеки участник. А наградата от миналата година ми даде възможност да се запозная и с други продукти на SNB, в които се влюбих и станаха постоянна част от работата ми в салона.

- Защо избрахте да участвате в категория Маникюр, освен че участвате и в още няколко категории? Какво усещане носи работата Ви за Вас?

- Хубавото при вас е, че с една такса мога да участвам във всички категории. Дори и да не успея времево с някоя от тях, няма да съжалявам. Също така дългият период на конкурса ми позволява да опозная добре условията и правилата и да се коригирам навреме.

Когато стартирах като маникюрист преди 18г го правих заради потребността ми да рисувам. Но без качествен и изпипан маникюр, каквото и да нарисуваш на ноктите, не е перфектна картината. Затова смятам, че обработката и качественият маникюр, са идеалният бял лист, върху който можеш да твориш красоти.

- Може ли да споделите какви емоции са Ви донесли предишните участия в Годишни награди EMILY? Какви трайни следи са оставили конкурсът и церемонията у Вас?

- Миналата 2023 година за първи път бях на вашата церемония. Бях много изненадана от наградата. Честно казано не очаквах. Прекрасна организация, невероятна атмосфера и много красота на едно място. Беше зареждащо и вдъхновяващо. Благодаря ви за това, което правите за нас и подкрепяте развитието на всеки творец.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- Вярвам,че всеки човек е творец. И всеки професионалист е съвкупност от характер, качества, уникалност и личен опит в работата си. Затова за всеки има място под Слънцето. Винаги съм държала на обратната връзка от клиентите и хората, с които работя. Може би за това имам клиенти от самото начало на пътя си през 1999г в сферата на красотата, които и днес са с мен и до мен в развитието ми. Те са реалните корективи дали се движа в правилната за мен посока. Тъй като съм фризьор, маникюрист и дизайнер, често съм чувала, че човек трябва да избере едно нещо и да има само един Път. Не смятам, че е така. Животът е прекалено кратък. Затова за мен наслаждението по време на самия процес е ценното, а не крайната цел. Резултат, изпълнен без радост, не носи удовлетворение.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

- БлагоДаря ви! Аз желая много здраве, вдъхновение и обич на целия ви екип. И безкрайно развитие и успех на вашата фирма.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.