Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Кристина Русева

Интервю с участник Кристина Русева

21.06.2024

- Здравейте, Кристина! Вие сте една от участничките в категория Арт Кадър на конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за първи път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие?

- Здравейте. Обичам да участвам в състезания и конкурси. До сега никога не съм участвала в конкурса Годишни награди EMILY, всяка година все отлагам за следващата, но реших тази година да се включа в Арт кадър, тъй като имам подготвена визия.

- Защо избрахте да участвате в категория Арт Кадър? Какво усещане носи работата Ви за Вас?

- Избрах Арт кадър, защото имам подготвена визия, която искам да покажа в EMILY 2024. Работата за мен е удоволствие, всичко, което правя е с любов, желание и нахъсаност за нещо ново и нестандартно.  

- Какви са очакванията Ви от участието Ви в Годишни награди EMILY 2024? Как си представяте протичането на конкурса?

- Да има много участници и много добри творения, с които да напълним очите на всички зрители, любители и професионалисти.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- Смятам, че съм добър човек, който винаги гледа да помогне на другите, с каквото мога да бъда полезна. Като професионалист, който е в сферата на маникюра от 13г., мисля, че съм на доста добро ниво. Обичам да се развивам и да ходя по обучения за надграждане и новостите в бранша. Винаги съм казвала и ще продължавам да казвам, да не спираме развитието си, защото можем да бъдем още по-добри и има какво да учим.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

- И аз благодаря и пожелавам успех на всички участници в конкурса.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.