Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Ина Ангелова

Интервю с участник Ина Ангелова

18.06.2024

- Здравейте, Ина! Вие сте една от участничките в категория Салон на конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за първи път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие?

- Обичам състезанията и конкурсите. Също така смятам студиото, което създадох сам сама, че е уникално само по себе си. В града, в който живея и се намира студиото, а именно Русе, друго такова студио НЯМА ☺️.

- Защо избрахте да участвате в категория Салон? Какво усещане носи работата Ви за Вас? Какво означава Вашият салон за Вас, разкажете ни малко за мястото, на което случвате своята магия?

- Сама за себе си вече съм разбрала, че рисувам добре. Участвала съм в конкурси и съм печелила престижни места. Но като видях категория САЛОН, просто нямаше как да подмина. Салонът го създадох сама, реставрирах мебелите, нарисувах стените, създадох улична библиотека, която закачих пред студиото в памет на баща ми.
Смъртта на баща ми ме накара да се замисля, че животът всъщност е много кратък и че трябва да рискуваш, да пробваш, иначе няма как да разбереш.
Салонът е моето аз. Оставих душата си в него и ако нямах семейство, щях да спя там.

- Какви са очакванията Ви от участието Ви в Годишни награди EMILY 2024? Как си представяте протичането на конкурса?

- Някъде дълбоко в себе си винаги усещам победата, дори и да не победя обаче, това няма да ме срине. Важното е, че се осмелих да участвам и че много хора ще видят моето изкуство в лицето на интериора, който създадох.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- Аз съм обикновен човек, майка на момиченце. Обожавам музиката, обичам да рисувам навсякъде, обичам миризмата на книги и вестници. Любител кулинар и хуморист. Обичам смеха, особено сред природата.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.