Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с участник Анна Арутюнян

Интервю с участник Анна Арутюнян

21.06.2024

- Здравейте, Анна! Вие сте една от участничките в категория Терапевтичен педикюр на конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за втори път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие отново?

- Много благодаря за възможността да участвам отново! Регистрирах се, защото участието в този конкурс ми носи изключително удоволствие и радост. За мен е истинско щастие да виждам усмивките на клиентите си и да знам, че им помагам да се чувстват по-добре и уверени. Този конкурс ми дава възможност да споделя страстта си към терапевтичния педикюр и да се вдъхновявам от опита на колегите си.

- Защо избрахте да участвате в категория Терапевтичен педикюр, освен че участвате и в още няколко категории? Какво усещане носи работата Ви за Вас?

- Избрах да участвам в категория Терапевтичен педикюр, защото вярвам, че тази сфера има огромно значение за здравето и комфорта на нашите клиенти. Освен че работя и в други категории, терапевтичният педикюр ми носи особено удовлетворение, защото виждам директното му въздействие върху благосъстоянието на хората.

- Може ли да споделите какви емоции са Ви донесли предишните участия в Годишни награди EMILY? Какви трайни следи са оставили конкурсът и церемонията у Вас?

- Предишните участия в Годишни награди EMILY ми донесоха много положителни емоции и вдъхновение. Конкурсът и церемонията оставиха трайни следи в професионалния ми живот, като ми предоставиха възможност да се запозная с водещи специалисти в индустрията и да обменя опит с тях. Усещането да бъда част от това престижно събитие ме мотивира да се развивам и да надграждам уменията си.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- Като човек бих се описала като позитивна, състрадателна и посветена на това, което правя. Обичам да помагам на хората и да виждам усмивките им, когато се чувстват по-добре след терапиите. Като професионалист съм внимателна към детайлите, винаги се стремя да предложа най-високо качество на услугите си и непрекъснато се обучавам, за да бъда в крак с най-новите тенденции и техники. Страстта ми към работата и желанието да съм полезна ме мотивират да се развивам и да давам най-доброто от себе си.

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

- Благодаря Ви за добрите пожелания и за възможността да споделя опита си! За мен е чест да участвам в конкурса отново. Пожелавам успех и на всички останали участници!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.