Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с първите регистрирали се участници - Ива Ковачева

Интервю с първите регистрирали се участници - Ива Ковачева

07.03.2024

Интервю с първите регистрирали се участници - Ива Ковачева

- Здравейте, Ива! Вие сте една от първите регистрирали се за конкурса Годишни награди EMILY 2024. Какво Ви накара да се регистрирате за участие? Това е Вашата първа регистрация в конкурса.

- Здравейте! Да, нямах търпение да дойде моментът за регистрация! Аз работя в сферата на терапевтичния педикюр. Страшно много обичам работата си (както повечето ми колеги занимаващи се с това). Участието ми в конкурса е едно ново стъпало нагоре! Дори и да не спечеля, самото ми участие в Годишни награди EMILY за мен ще е чест.

- Записали сте се за участие в категория Терапевтичен педикюр, която е една от най-трудните категории и същевременно една от най-хуманните. Вашата работа в терапевтичния педикюр носи облекчение на клиентите Ви и вероятно връща усмивките на лицата им. Какво усещане носи работата Ви?

- Работата ли? Каква работа?????Та аз нямам нито един работен ден!????

Чувството, че си полезен, усещането, че си помогнал (в не малко случаи), надеждата и радостта,  която виждам по лицата на хората, когато видят резултатите от постигнатото! И най -вече думата Благодаря! Когато я чуеш от човека насреща ти независимо от възрастта...... то не се описва с думи! То се чувства!

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- Човечен професионалист!????Казвам се Ива Ковачева от гр. София. Обичам да общувам с хората. През далечната 2007г. започнах работа, като маникюрист. В последствие започнах и педикюр да работя. А от  около 9 г. вече работя в сферата на терапевтичния педикюр.

Като професионалист... мога да кажа, че съм от човечните! Не си представям друга професия за себе си.

А, като допълниш и това, че мога да помагам на хората без ограничение във възрастта... е, има ли по- хубаво нещо?!

Непрекъснато се обучавам! Не за сертификата на стената, а заради моите настоящи и бъдещи клиенти!

Искам да предложа най-доброто! Най-добрите знания, най-новата техника, най-правилния  метод, най-качествените материали! Абе, важното е да се качваме по стъпалата, не да се возим на ескалатора ????

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

- Аз ви Благодаря!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.