Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с първите регистрирали се участници - Петя Дечева

Интервю с първите регистрирали се участници - Петя Дечева

07.03.2024

Интервю с първите регистрирали се участници - Петя Дечева

- Здравейте, Петя! Вие сте една от първите регистрирали се за конкурса Годишни награди EMILY 2024. За нас е изключително удоволствие да Ви приветстваме за четвърти път в конкурса! Какво ви накара да се регистрирате за участие отново?

- Красотата винаги ме е мотивирала и се старая да допринасям светът да става малко по-красив и цветен с работата си. Конкурсът за мен е страхотна възможност да покажем, че красота може да бъде намерена навсякъде и все пак това да бъде направено с правилната техника, която да осигурява комфорт на всеки, който е предпочел да се погрижи за ноктите си по малко по-специален начин. Обичам да се явявам на конкурси, в които съм сигурна, че ще бъде оценена техниката, а не само красотата на ноктите, защото са еднакво важни, а конкурсът EMILY е точно такъв.

- Записали сте се за участие в пет от шестте категории в конкурса. Защо подбрахте точно тях? Какво усещане носи работата Ви?

- Работата ми е нещото, което ме кара да се развивам и да търся най-новите техники на работа и трендове в бранша. Подбрах тези категории, защото смятам, че в тях съм най-силна и мога да покажа потенциала си. Дните, в които работя, ми носят наслада и удовлетворение и, макар и да съм уморена, усещам, че съм допринесла за това денят на клиентите ми да е станал по-добър.

- Може ли да споделите какви емоции са Ви донесли предишните участия в Годишни награди EMILY? Какви трайни следи са оставили конкурсът и церемонията у Вас?

- Всеки път, когато се явявам на церемонията за конкурса, се вълнувам изключително много, защото се срещам с хора, които мислят като мен, разменяме идеи, различни знания и опит. За мен това е много ценно и едно от най-важните неща, които ме карат да искам да участвам отново и отново. Спомням си, че първия път, в който участвах в конкурса EMILY, не знаех какво да очаквам и дори се притеснявах какво ще се случи на деня на церемонията, дали снимките ми са достатъчно добри, дали съм се справила добре със задачата... Но всички тези съмнения са изпариха в момента, в който видях всички положително настроени хора, които ме посрещнаха и се почувствах като важна част от нещо голямо.

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- За себе си като човек мога да кажа единствено, че съм много скромна и дори стеснителна на моменти, но преоткрих себе си, когато реших да работя в нейл индустрията. Това за мен е начин да изразя стила си, мислите си и емоциите си, като едновременно с това създавам един малко по-цветен свят около мен и хората, които обичам. Смятам себе си за късметлийка, защото това хоби, което в последствие се превърна и в професия, ме събра с прекрасни хора, които правят дните ми много щастливи. За мен казват, че съм усмихната и позитивна, за което мога единствено да се радвам.

- Успех!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.