Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Интервю с първите регистрирали се участници - Даниела Нинова

Интервю с първите регистрирали се участници - Даниела Нинова

07.03.2024

Интервю с първите регистрирали се участници - Даниела Нинова

- Здравейте, Даниела! Вие сте един от първите професионалисти, регистрирали се за участие в конкурса Годишни награди EMILY 2024. Какво Ви накара да се регистрирате? Това е Вашата първа регистрация в конкурса.

Имах щастието да имам прекрасен учител, който ми показа, че щом имаш желание няма невъзможни неща. Тя ми даде знания, които е събирала 20 години и ме научи да предизвиквам себе си без страх! Затова щом видях Емили се записах без да се замислям.

- Записали сте се за участие в категория Терапевтичен педикюр, която е една от най-трудните категории и същевременно една от най-хуманните. Какво усещане Ви носи работата? Срещате ли случаи, които да изглеждат трудно решими? Как се справяте?

Терапевтичния педикюр е моето призвание! Когато влезе човек с панарициум, който трудно ходи, изплашен е, не знае какво да очаква, а всъщност си тръгне с усмивка… Дамата, която изглежда като кукла, но се притеснява да си покаже краката, защото има деформиран нокът… Възрастната дама, която не може да си обуе обувките, защото всички в града са отказали обработка. Всички тези усмивки в края на процедурата за мен са безценни!

- Как бихте се описали като човек и професионалист? Споделете ни няколко думи за Вас.

- За себе си бих казала, че съм мотивирана, всеотдайна и вярвам, че щом има проблем има и решение. Не се отказвам и винаги се стремя да дам най - доброто от себе си.

Всеки, който има нужда от помощ може да ме открие в гр. Враца, ул. Спортна 29 или на тел. номер 0876690992

- Пожелаваме Ви успех в конкурса и Ви благодарим, че отделихте време да отговорите на въпросите ни!

 

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.