Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Големите победители в Годишни награди EMILY 2022

Големите победители в Годишни награди EMILY 2022

04.10.2022

Големите победители в Годишни награди EMILY 2022

На 1 октомври на елегантна официална церемония в Пловдив бяха обявени победителите от конкурса Годишни награди EMILY 2022. За трета поредна година Стар Нейлз – България организира конкурса като празник на професионалните маникюристи и педикюристи в България, които превръщат хобито и страстта си в сериозна професия и бизнес. По традиция Стар Нейлз – България дарява 100% от събраните такси за участие в Годишни награди EMILY за благотворителност. Тази година сумата от 3200 лв. е дарена на познатата и любима кауза „Капачки за бъдеще“ – сума, която фондацията ще може да използва за своите кампании. Организаторите на конкурса благодарят на всички участници, както и на онези, които подкрепиха каузата, като заплатиха таксата за участие, без да се включат в надпреварата.

През 2022 година в шестте категории на конкурса се състезаваха 55 участници. Те бяха оценявани от експертно 13-членно жури и подкрепени от 7219 гласа на публиката. Така бяха излъчени победителите за всяка категория:

МАНИКЮР

1-во място:  Анна-Мария Цончева

2-ро място: Кристина Лечева

 Награда на публиката: Йоана Янкова

 ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

 1-во място:  Цветомира Димитрова

 2-ро място: Елен Стафанова

 Награда на публиката: Йоана Янкова

ПЕДИКЮР

1-во място:  Цветелина Цекова

2-ро място:  Росица Николова

Награда на публиката: Петя Дечева

 ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

1-во място:  Ралица Николова

2-ро място: Весела Янкова

3-то място: Флорина Евтимова-Кирилова

 АРТ КАДЪР

1-во място:  Милена Георгиева

2-ро място: Пламена Кирова

3-то място: Виктория Йолова

 САЛОН

1-во място:  Beauty house

2-ро място: Cherynka Nail Center

3-то място: Студио за красота “Мацките”

 Като част от церемонията за втора година беше организирано и впечатляващо нейл арт шоу по идея на Мирослава Велева - Радкова. Между отделните награждавания на конкурса гостите в залата имаха възможност да видят интерпретация на познати и любими герои от филми и приказки, а след церемонията – да се докоснат до тях и да се снимат за спомен. Тази година станахме свидетели на 13 фантастични визии, обиграни от 14 модела – демонстрация на съвременно авангардно изкуство, в което неделима част са и красивите и перфектно подготвени нокти. Пред стената на славата и на масите с гости през цялата вечер кипяха позитивни емоции, срещи и нови запознанства между колеги и изпълниха със съдържание и смисъл празничната вечер. Защото успехът трябва и заслужава да се празнува!

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.