Годишни награди EMILY 2024

Новини

/
/ Дарение за каузата на конкурса

Дарение за каузата на конкурса

01.11.2022

Дарение за каузата на конкурса

За трета поредна година, 100% от събраните такси за участие в конкурс Годишни награди EMILY, който Стар Нейлз – България организира и провежда бяха дарени на благотворителна организация. През 2022 година избрахме да подкрепим каузата „Капачки за бъдеще“ и с това да подпомогнем кампаниите, с които е ангажирана организацията.

На официална церемония по награждаване на победителите в конкурса , г-жа Емилия Динкова, управител на Стар Нейлз – България обяви събраната сума за дарението в размер на 3200 лв.  Благодарности към всички 64-ма участника, които подкрепиха конкурса и благотворителната кауза.

Конкурсът Годишни награди EMILY популяризира и отличава работата на маникюристи и педикюристи от цялата страна в различни категории.

За нас, като организатори, подкрепата на организацията „Капачки за бъдеще“ беше възможност да направим още едно добро, защото всяко малко добро, води до следващо, а добрият пример изгражда добро бъдеще за всички!

Стар Нейлз – България, като българска фирма-производител на професионална козметика за маникюр, педикюр и ноктопластика с марка SNB Professional, ще продължи и занапред да участва активно в подкрепата на значими каузи, идеи и проекти.

Мисия

„Годишни награди EMILY“ е сбъдната мечта! Конкурс, който показва най-доброто от най-добрите професионалисти маникюристи и педикюристи. Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават доброволно свой профил и галерия от снимки, с цел популяризиране на професионалната си дейност и привличане на нови клиенти.

В тази платформа всеки маникюрист и педикюрист може да покаже своите най-добри дизайни и модели на маникюр и педикюр, които лично е направил в професионалната си практика.